Cap a nostres clients

Compromís i dedicació

Solucions legals a la mida de cada client

Experiència, confiança i professionalitat

El client ha d'estar ben assessorat i informat

Empatia i tracte personalitzat

 

Despatx d'advocats a Barcelona

Pedragosa Marfà Advocats

 

Pedragosa Marfà Advocats és un despatx d'advocats especialitzat en dret civil, immobiliari, matrimonial, herències, accidents de trànsit i procediments judicials. Considerem que la relació amb el client s'ha de basar en el tracte personalitzat, en un servei jurídic professional i en una informació clara i concisa de la situació real de cada cas. El nostre objectiu és la defensa i protecció dels drets i patrimoni dels nostres clients amb absoluta lleialtat, dedicació i professionalitat.

Necessita un advocat de confiança?

No esperi més, contacti amb nosaltres!

935 702 071


Si te interesan las últimas medidas aprobadas por el Gobierno en relación a los locales de negocio y a la moratoria en el pago de la renta de alquiler sigue leyendo.


Llegeix més...


¿Quieres saber cómo debes efectuar la solicitud de la prórroga de 6 meses si tu contrato de alquiler de vivienda habitual finaliza actualmente?


Llegeix més...

google reviews stars 

Vols que et truquem?

Consulta online 

Demana cita ara
1000 caràcters restants

FACILITAT DE PAGAMENT

La nostra professionalitat fa que adeqüem els nostres honoraris segons la particularitat de cada cas i situació, perquè cada supòsit és únic i singular.

Els nostres honoraris són raonables i assequibles.

A més poden fraccionar els imports sense cap interès i la primera visita és gratuïta.

Pensi-ho bé. Triar advocat és una decisió important. Esculli un advocat de la seva confiança ja que les qüestions que Vè. Li va a confiar solen ser molt importants, tant a nivell personal com a nivell patrimonial.

Trieu bé. Truqui'ns.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús Veure la política de cookies