Cap a nostres clients

Compromís i dedicació

Solucions legals a la mida de cada client

Experiència, confiança i professionalitat

El client ha d'estar ben assessorat i informat

Empatia i tracte personalitzat

 

Despatx d'advocats a Barcelona

Pedragosa Marfà Advocats

 

Pedragosa Marfà Advocats és un despatx d'advocats especialitzat en dret civil, immobiliari, matrimonial, herències, accidents de trànsit i procediments judicials. Considerem que la relació amb el client s'ha de basar en el tracte personalitzat, en un servei jurídic professional i en una informació clara i concisa de la situació real de cada cas. El nostre objectiu és la defensa i protecció dels drets i patrimoni dels nostres clients amb absoluta lleialtat, dedicació i professionalitat.

Necessita un advocat de confiança?

No esperi més, contacti amb nosaltres!

935 702 071


Una de las preguntas más frecuentes que nos hacen los clientes es si la pensión de alimentos se extingue cuando los hijos llegan a la mayoría de edad (18 años).


Llegeix més...


Hasta la fecha era muy frecuente que en un procedimiento de separación o divorcio, el Juzgado otorgara el uso del domicilio familiar al cónyuge al que concedía la custodia exclusiva de los hijos y que, el referido cónyuge, terminase conviviendo con su nueva pareja en el que había sido el domicilio familiar.

Sin embargo, la nueva sentencia del TS 641/2018, de fecha 20/11/2018 considera que: "La introducción de una tercera persona ...


Llegeix més...

google reviews stars 

Vols que et truquem?

Consulta online 

Demana cita ara
1000 caràcters restants

FACILITAT DE PAGAMENT

La nostra professionalitat fa que adeqüem els nostres honoraris segons la particularitat de cada cas i situació, perquè cada supòsit és únic i singular.

Els nostres honoraris són raonables i assequibles.

A més poden fraccionar els imports sense cap interès i la primera visita és gratuïta.

Pensi-ho bé. Triar advocat és una decisió important. Esculli un advocat de la seva confiança ja que les qüestions que Vè. Li va a confiar solen ser molt importants, tant a nivell personal com a nivell patrimonial.

Trieu bé. Truqui'ns.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús Veure la política de cookies