Dret Immobiliari

 

Com podem ajudar-te?

 Pots contactar amb nosaltres si tens qualsevol dubte o problema legal en relació a un habitatge, local, terreny o qualsevol propietat immobiliària. Cada cas és únic i és tractat de forma personalitzada.

  

Per què és tan important escollir bé l'advocat especialista en dret immobiliari?

Perquè la compra d'un habitatge, pis o qualsevol propietat immoble, suposa, en moltes ocasions, la major inversió en la vida d'una persona i si no es realitza correctament pot tenir uns perjudicis econòmics molt importants. Per això, és imprescindible assessorar-se amb un advocat especialista i que el mateix pugui informar-te dels passos correctes que has de donar.

  

Quins són els serveis que solen contractar els clients quan decideixen comprar, vendre, llogar, permutar o efectuar qualsevol tipus de transacció amb una propietat immobiliària?

 

 SERVEI DE CONSULTORIA I ASSESSORAMENT JURÍDIC per a les persones que volen comprar, vendre, llogar, permutar o qualsevol operació immobiliària perquè la mateixa es realitzi de forma correcta.

  

REDACCIÓ I REVISIÓ DE CONTRACTES D'ARRES I OPCIÓ DE COMPRA. Molts clients sol·liciten que redactem o revisem el contracte d'arres o d'opció de compra perquè el que els han proposat signar, no ho acaben de veure clar i temen que si el signen sense que els assessori un advocat, puguin tenir greus conseqüències econòmiques per a ells .

  

REDACCIÓ I REVISIÓ D'UN CONTRACTE DE LLOGUER. Actualment el preu de l'habitatge de lloguer està pels núvols. Per això, és molt important que en el contracte de lloguer constin determinades clàusules que puguin protegir els teus drets, tant si ets la part arrendadora com si ets la part arrendatària. Moltes persones creuen que tots els contractes de lloguer són iguals i no és així.

 

 REDACCIÓ I REVISIÓ DE CONTRACTES DE PERMUTA

Alguna empresa constructora t'ha ofert una permuta de la teva terreny a canvi d'alguns pisos o locals que es construeixin a l'edifici? Vols que el contracte que ferms amb la constructora inclogui les clàusules que protegeixin els teus drets? Si és així, contacteu amb el nostre despatx i t'informarem.

  

DESNONAMENTS

Hi ha diversos tipus de desnonaments: per falta de pagament, perquè s'hagi esgotat el termini del contracte de lloguer, per l'ocupació il·legal de l'habitatge, etc ..

 

PROCEDIMENTS EXTRAJUDICIALS I JUDICIALS DE DEFECTES O VICIS DE LA CONSTRUCCIÓ

Has comprat un habitatge o qualsevol altre immoble i consideres que té determinats defectes constructius? Informa't en el nostre despatx dels passos legals que cal donar, a la via extrajudicial, en la judicial i en la negociació, si cal.

 

PROCEDIMENTS EXTRAJUDICIALS I JUDICIALS DE INCOMPLIMENT DEL CONTRACTE

Consideres que l'altra part ha incomplert el contracte, mentre que tu has complert les teves obligacions? Informa't.

  

DISSOLUCIÓ DEL CONDOMINI

Si tens una propietat al costat de més persones (ja sigui per herència, per haver-la adquirit amb la teva dona / o, núvia / o, germana / oo amb qualsevol altra persona) i no vols seguir sent copropietari, cal estar informat de les possibilitats que la Llei t'ofereix.

   

PROCEDIMENTS EXTRAJUDICIAL I JUDICIAL DE RECLAMACIÓ DE DEUTES

Si hi ha algun veí morós, informa't dels passos que ha de donar la Comunitat de Propietaris.

  

Existeixen més serveis jurídics al despatx, de manera que us aconsellem que davant qualsevol problema o dubte relacionat amb una propietat o immoble, contactis amb el nostre despatx.

 

 

No esperis més! Deixa't assessorar per un expert en dret immobiliari 

935 702 071

 

  

Si t'interessen els temes relacionats amb les propietats immobiliàries, pots consultar les entrades del nostre blog sobre arrendament, contractes d'arres i altres temes relacionats.


google reviews stars 

Vols que et truquem?
Demana cita ara
1000 caràcters restants

FACILITAT DE PAGAMENT

La nostra professionalitat fa que adeqüem els nostres honoraris segons la particularitat de cada cas i situació, perquè cada supòsit és únic i singular.

Els nostres honoraris són raonables i assequibles.

A més poden fraccionar els imports sense cap interès i la primera visita és gratuïta.

Pensi-ho bé. Triar advocat és una decisió important. Esculli un advocat de la seva confiança ja que les qüestions que Vè. Li va a confiar solen ser molt importants, tant a nivell personal com a nivell patrimonial.

Trieu bé. Truqui'ns.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús Veure la política de cookies