Política de privacidad

 

COM PROTEGIM LES SEVES DADES PERSONALS?

 

1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Responsable del tractament l’ advocada: Maria Teresa Pedragosa Marfa N.I.F nº: 77113297R Adreça postal: Gaietà Ventalló, 89-91, baixos. CP: 08100 de Mollet del Vallès Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

 

2. Amb quina finalitat continuarem tractant les seves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris amb la finalitat de d'oferir l'assessorament legal i administratiu que s'escaigui en cada cas, i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

 

3. Quan temps conservarem les seves dades personals?

Les dades personals es conservaran durant el termini del compliment del contracte i/o relació d’assistència jurídica. Després per un termini mínim de sis (6) anys de conformitat amb la normativa comptable vigent i, si s'escau, durant deu (10) segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals, llevat que les parts de mutuu acord fixin un termini superior.

 

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

- La base legal per al tractament de les seves dades és:

- Pel compliment del contracte i/o relació d'assistència jurídica.

- Pel compliment de les diferents obligacions legals.

- Per interès legítim, per exemple, per millorar els nostres serveis jurídics a través d'estudis i anàlisis, o per gestionar les seves sol·licituds, consultes o possibles reclamacions que puguin sorgir.

- Amb el seu consentiment, per l'enviament de notícies jurídiques del seu interès.

 

5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?

Les seves dades no es comunicaran a cap altre professional o entitat, excepte en el següents casos:

- Per obligació legal.

- Administracions públiques amb competència en els sectors de l'activitat del despatx jurídic, Jutjats, Registres, Notaries, etc quan així ho estableixi la normativa vigent.

- Altres professionals de l'àmbit jurídic, quan la comunicació sigui necessària normativament, i / o convenient per a la prestació del servei jurídic i per a l'execució dels serveis contractats.

- Bancs i entitats financeres per al cobrament dels serveis oferts

 

6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?

Pot accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Podrà revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o per escrit a l'adreça Gaietà Ventalló, 89-91, baixos. CP: 08100 de Mollet del Vallès, adjuntant una còpia del seu DNI.

 

7. Quan ens facilita vostè les seves dades?

Quan vostè o el seu representant legal sol·liciten informació jurídica i omplen qualsevol dels formularis de contacte (del servei jurídic o del servei de consultes online) o xat a la pàgina web.

 

8. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l'usuari.

Obligacions de l'usuariL'usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació. En cas que l'usuari faciliti dades de tercers, manifesta comptar amb el consentiment dels mateixos i es compromet a traslladar-li la informació continguda en aquesta clàusula, eximint a Mª Teresa Pedragosa Marfa de qualsevol responsabilitat en aquest sentit. No obstant això, Mª Teresa Pedragosa Marfa podrà dur a terme les verificacions per constatar aquest fet, i adoptar les mesures de diligència deguda que corresponguin, d'acord amb la normativa de protecció de dades.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso Ver la política de cookies