Divorcis, separacions i parelles de fet

 

Com podem ajudar-te?

Pots contactar amb nosaltres si necessites assessorament legal en una crisi matrimonial o de parella de fet o tens qualsevol dubte. Aquestes qüestions de la vida íntima d'una persona són molt importants i delicades i has assessorar amb un advocat matrimonialista, des del primer moment. No esperis. Pot ser molt perjudicial si no us assessores des del primer moment. 

Cada cas és únic i és tractat de forma personalitzada. 

 

Per què és tan important escollir bé l'advocat especialista en divorcis i dret matrimonial?

Perquè les qüestions que es debaten en un procediment de divorci o de dret matrimonial solen ser les més importants en la vida d'una persona perquè el seu valor és incalculable.

  

Preguntes més freqüents:

Quan sorgeix una crisi matrimonial o de parella són moltes les preguntes i dubtes que sorgeixen. Els indiquem les preguntes més freqüents:

  

És millor la custòdia compartida? O potser, ¿És millor la custòdia exclusiva? 

Quin dels dos sistemes és el més beneficiós per al benestar dels menors i el que més s'adapta a les necessitats de la família? 

Com repartir les despeses dels fills? 

Quin règim de visites és el més adequat? 

Quina és la pensió d'aliments dels fills que he de pagar o percebre? 

Qui es queda amb l'ús de l'habitatge familiar?

 Quins són els drets de cada part?

 Què és la pensió compensatòria (prestació compensatòria a Catalunya)?

 Què és la indemnització per raó de treball en la separació de béns de Catalunya?

 Què és és la pensió d'aliments d'un dels cònjuges o de la parella?

 Com es reparteixen les propietats que són dels dos membres del matrimoni o de la parella si estan en separació de béns (Dissolució del condomini)?

 Com es reparteix la societat de guanys?

 

 Aquestes són tan sols algunes de les moltes dubtes que es plantegen en un procediment de divorci o de dret matrimonial.

 

Quins són els serveis que oferim als clients en un divorci o en un procediment matrimonial?

SERVEI DE CONSULTORIA I ASSESSORAMENT JURÍDIC per a les persones que volen saber quins són els seus drets en un divorci o procediment matrimonial concret i així, un cop han estat correctament assessorades, puguin prendre la decisió que estimin més adequada i que més protegeixi els seus drets i el major benefici dels seus fills menors, si és el cas.

  

REDACCIÓ I ENVIAMENT DE BUROFAX. Moltes vegades cal fer una comunicació a l'altra banda, per tal d'intentar un divorci amistós o comunicar alguns fets i s'ha de fer de manera que quedi constància d'aquesta comunicació.

 

 PROCEDIMENT DE DIVORCI O DE SEPARACIÓ DE MUTU ACORD. 

- Amb fills menors d'edat. Quan hi ha fills menors d'edat, a Catalunya s'ha d'aportar un Pla de Parentalitat adaptat a cada família que es redacta al despatx, a mida.

- Amb repartiment de les propietats immobles. Si tenen béns immobles i es reparteixen en el Conveni Regulador, és més avantatjós fiscalment que si aquest repartiment es fa mitjançant escriptura pública davant Notari.

- Amb fills majors d'edat.

- Sense fills.

  

PROCEDIMENT DE DIVORCI O DE SEPARACIÓ QUAN NO HI HA ACORD DE LES PARTS (CONTENCIÓS). Si no és possible l'acord de les parts, llavors hem d'iniciar un procediment de separació o de divorci denominat "contenciós", en el qual, cada part haurà de contractar un advocat i un procurador, o sol·licitar que l'hi nomenin d'ofici, si és el cas.

 Cada part efectuarà les seves peticions a l'òrgan judicial i després de la realització de la vista (el Judici), el / la jutge ha de dictar la Sentència sobre la base de les proves practicades.

  

PROCEDIMENT D'EXECUCIÓ DE SENTÈNCIA DE DIVORCI O SEPARACIÓ. L'EXECUCIÓ MÉS SOL·LICITADA ÉS LA RECLAMACIÓ DE LA PENSIÓ D'ALIMENTS DELS FILLS QUE HA ESTAT IMPAGADA.

 Quan ja hi ha una sentència de separació o de divorci i una de les parts incompleix aquesta sentència, l'altra part pot acudir als tribunals sol·licitant el compliment.

  

PROCEDIMENT DE MODIFICACIÓ DE MESURES DEFINITIVES DE LA SENTÈNCIA. Quan ja s'ha dictat una sentència de separació o de divorci però les circumstàncies han canviat substancialment (per exemple que hagin disminuït bastant els ingressos d'una persona o es canviï el domicili molt lluny) la Llei permet iniciar un procediment anomenat de modificació de mesures.

 Es pot tramitar de dues formes:

 - De mutu acord

- Contenciosa

  

PROCEDIMENT DE DISSOLUCIÓ DE LA SOCIETAT DE GUANYS I DE LA SEPARACIÓ DE BÉNS (DISSOLUCIÓ DEL CONDOMINIO).

 Tant si es troben en societat de guanys com a separació de béns, poden realitzar el repartiment dels béns immobles i altres béns en el Conveni Regulador. Té els seus avantatges fiscals.

 

CAPÍTOLS MATRIMONIALS O PREMATRIMONIALS 

Són acords celebrats abans o quan se celebra el matrimoni i el seu objecte és regular el règim econòmic matrimonial o per pactar determinats acords en cas de desavinences futures.

  

PARELLES DE FET: GUARDA I CUSTÒDIA I ALIMENTS I CESSAMENT DE LA CONVIVÈNCIA.

 També pot ser:

 - De mutu acord. Es redacta un Conveni Regulador i, si hi ha fills menors d'edat, cal aportar el Pla de Parentalitat, a Catalunya. També es poden repartir els béns immobles.

- Contenciós. Cada part sol·licita a l'òrgan judicial les mesures de custòdia i aliments que entén oportunes, i és el / la jutge qui decideix després de la Vista (El Judici).

  

 

Existeixen més serveis jurídics al despatx, de manera que us aconsellem que davant qualsevol problema o dubte relacionat amb una propietat o immoble, contactis amb el nostre despatx.

   

No esperis més! Deixa't assessorar per un expert en divorcis i dret matrimonial 

935 702 071

  

Si t'interessen els temes relacionats divorcis, separacions i parelles de fet pots consultar les entrades del nostre blog sobre dret matrimonial, parelles de fet i altres temes relacionats.


google reviews stars 

Vols que et truquem?

Artícles de divorcis, separacions i parelles de fet

Demana cita ara
1000 caràcters restants

FACILITAT DE PAGAMENT

La nostra professionalitat fa que adeqüem els nostres honoraris segons la particularitat de cada cas i situació, perquè cada supòsit és únic i singular.

Els nostres honoraris són raonables i assequibles.

A més poden fraccionar els imports sense cap interès i la primera visita és gratuïta.

Pensi-ho bé. Triar advocat és una decisió important. Esculli un advocat de la seva confiança ja que les qüestions que Vè. Li va a confiar solen ser molt importants, tant a nivell personal com a nivell patrimonial.

Trieu bé. Truqui'ns.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús Veure la política de cookies